Pszichológiai konzultáció

Bemutatkozás

Bodor Andrea LiliBodor Andrea Lili pszichológus, integratív hipnoterapeuta –jelölt, szülésfelkészítő oktató.

Pszichológus diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem 2006-ban, diplomamunkám a várandóssághoz és szorongáshoz kapcsolódott. Szakterületem a fogamzástól a szülésfelkészítésen át a szülővé-, családdá válás területeit fedik le. Különösen hatékony módszer lehet a relaxáció és a hipnózis a pszichoszomatikus problémák kezelésében, pl. meddőséggel küzdőknél.

Évek óta foglalkozóm termékenységi nehezítettséggel küzdő nőkkel, férfiakkal, párokkal az Életkör Pszichológiai Műhely keretében. A reproduktív egészségpszichológia fontos terület számomra, számos rendezvény pécsi főszervezőjeként is (Születés Hete, Endometriózis Világnap stb.) támogatóm a nőket, párokat a családdá válás során.
Örömmel csatlakoztam a PTE KK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Reprodukciós Központ munkatársaihoz, ahol a testi kezelés mellet a pszichés támogatással komplex módon állunk az Önök rendelkezésére.

Várom Önt, Önöket, ha a tervezett gyermekáldás késik és termékenységi problémákkal küzdenek. Meddőségi kezelések esetén a pszichés támogatás bizonyítottan segít elviselni az IVF kezelésekkel járó stresszt és bizonytalanságot. Továbbá a pszichés támogatás esetén javulhat a sikeres várandósság esélye is.

Bár nem mindig választhatjuk meg, mi történjék, azt igenis eldönthetjük, hogy miként cselekedjünk a történések fényében.

(Jorge Bucay) 

 

Szolgáltatások:

  • Egyéni konzultáció
  • Páros konzultáció
  • IVF, lombik kezelés pszichés kísérése, támogatása
  • sikertelen IVF kezelés feldolgozása, pre és perinatális gyász -, veszteség feldolgozása
  • csoportos relaxáció, stresszoldás

A pszichológiai konzultációk előre egyeztetett időpontban személyesen és online is elérhetőek.

Jelentkezés a konzultációra telefonon a 70 360 8607 es telefonszámon lehet.

Amennyiben nem tudom felvenni, kérem sms-ben üzenetet hagyni és a lehető leghamarabb visszahívom.