A klinika

A Pécsi Tudományegyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján működő Reprodukciós Központ teljes körű ellátásra ad lehetőséget. A rutin ellátást a jelenleg elérhető legkorszerűbb műszerpark segíti, melyet folyamatosan bővítünk.

 

A Pécsi Tudományegyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika munkatársai.

 

Tekintse meg képgalériánkat.

 

Fontos információkat találnak az alábbi oldalon a vizsgálatok és kezelések időpontjaival kapcsolatban.
Nyitvatartásunk: hétfőtől- péntekig 7-15 óra között
Ügyeleti ellátást biztosítunk panasz esetén a Klinika főépületében. 

 

A fontosabb beavatkozásokról tájékozódhatnak, röviden összefoglalt ismeretanyagot találnak amennyiben nincs információjuk a lombikbébi eljárás menetéről vagy az inszeminációról.

 

A sikeresebb meddőségi kezeléshez az aszisztált reprodukciós eljárások hatékonyságának növeléséhez a demográfiai stabilitás javításához egyaránt elengedhetetlen e területen végzett széleskörű innovatív, élvonalbeli infrastrukturális háttérrel támogatott integrált klinikai kutatások és technológiai fejlesztések.

 

A pozitív tapasztalat erőd ad olyan pároknak, akik most vágnak bele ebbe a nehéz küldetésbe.
Történeteinkkel szeretnénk segítséget nyújtani, illetve szívesen várjuk újabb megerősítő élmények érkezését a info[at]pecsimedosseg[dot]hu címre.

 

Az új központban a párok kényelmes és modern körülmények között kapnak segítséget a tervezett gyermekvállaláshoz 
Jellemző profil: Intézetünk legfőbb céljának tekinti a meddőség kivizsgálását és kezelését, mely nőgyógyászati és andrológiai alapellátás keretén belül működik.