Rólunk

Hazánkban elsőként Pécsett indult meg a lombikbébi program 1988-ban. Az első hazai lombikbébi alig tíz évvel maradt el a világelsőtől, mely tény önmagában is nagy jelentőséggel bír, illetve nagy lendületet ad a mai napig. 

Az első sikeres eljárást követően minden, a világban alkalmazott modern módszer bevezetésre és alkalmazásra került a klinikai rutinban mely jelentősen fokozta az eredményességet. Ezen túlmenően intenzív kutatás, fejlesztés és innováció folyik, melynek célja az eljárás eredményességének fokozásán túl az embrió maximális védelme.

HUMÁN REPRODUKCIÓ= AZ ÉLET ÉRTELME!

A Pécsi Tudományegyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján működő Reprodukciós Központ teljes körű ellátásra ad lehetőséget. A rutin ellátást a jelenleg elérhető legkorszerűbb műszerpark segíti, melyet folyamatosan bővítünk.

Az Egyetem jelentős kutatói bázissal segíti munkánkat, betegeinket ellátása érdekében. Központunk a Humán Nemzeti Reprodukciós Laboratórium keretein belül közel száz kutató bevonásával dolgozik azon, hogy új lehetőségeket tudjunk bevezetni a kezelések további fejlesztése érdekében.

A központunkban a párok kényelmes és modern körülmények között kapnak segítséget a tervezett gyermekvállaláshoz.

Klinikánkon, a párok számára jelenleg is teljes kivizsgálás (laparoscopia, hysteroscopia, szérum hormon meghatározás, immunológiai, genetikai vizsgálatok, andrológiai kivizsgálás, társszakmák bevonásával sz.e.) és kezelési mód elérhető (ovuláció indukció, inszemináció, lombik bébi).

A sikeres kezelést követően terhesgondozás, szükség esetén genetikai tanácsadás, kellemes és biztonságos körülmények közötti szülés egy helyen elérhető teljes NEAK finanszírozás mellett.