Egy ikerpár története

2013 februárjában jártunk először a Meddősei Központban. Nagy reménnyel,sok pozitív gondolattal indultunk neki ennek a korántsem egyszerű útnak( bár hozza kell tennem,nekünk iszonyatosan nagy szerencsénk volt es minden elsőre sikerült)!

Szóval kissé feszülten vártuk a sorunkat,kis idő múlva mar az orvosi szobában találtuk magunkat,hallgatva a lehetőségeinket( mi mar tudtuk,hogy Édesapánál ,,van a baj,,) szóval konkrét tényeket hallhattunk,a megoldásokat együtt,így mar lephettünk is tovább a  kötelezően elvégezendő vizsgálatokhoz! Az információs pultnál nagyon kedvesek voltak velünk,mosollyal fogadtak minket,aminek- lássuk be- egy ilyen szituban baromi nagy jelentősége van! Az orvosunk mar kevésbé volt ilyen POZITÍV .... Azt irtatok h név nélkül is lehet írni,így most legyen ez a variáció( bar ha valaki szeretné,könnyen ki tudna deríteni,hogy ki volt)! Erről igazából nem szeretnek bővebben írni.....az a fajta viselkedés végig kísérte az egész folyamatot,illetve azt hiszem a 8. hétig,mivel utána mar másik orvost lehetett választani,mi pedig éltünk a lehetőséggel! Annyi viszont a névtelen orvos mellett szóljon, hogy miután

már bőven félidőben jártunk es többször meglátogattuk a Központot,   ,,megmutattuk magunkat"- akkor mar egy teljesen ,,másik" doki állt előttünk....kedves,érdeklődő,emberséges,egyszóval olyan,amilyennek alap helyzetben kellett volna lennie!

A feladatát remekül elvégezte,mindent tökéletlen beállított,a leszívást perfekt módon csinálta....csak a viselkedés minőségével volt a baj! Ezen kívül mindenki rendkívül kedves, barátságos volt, minden szituációból a lehető legjobbat hozták ki!

Volt egy valaki,aki számunkra a Mindent jelentette! Ha Ő nem lett volna,es nem ilyen lett volna, akkor most nem egy iszonyatosan büszke ikres anyuka írna Nektek!

Nagyon nehezen tudom szavakba foglalni azt, amit számunkra adott! Az első pillanattól kezdve a mai napig is egy végtelenül őszinte ember! Mindvégig azt éreztette velünk, hogy a mi történetünk, az Ő története is,100%-ig része volt, részünk volt!!!

Itt viszont névvel: Gödöny Krisztina! Csupaszív és csupa szeretet :-)!

A tudás amivel rendelkezik, bizonyítja azt,hogy két pici,most már 1 éves,gyönyörű vegyes páros ikerbabaink békésen szundikálnak a kisagyban!

Minden egyes nap köszönetet mondok azért, hogy Ők vannak nekünk,es ez a köszönet minden egyes nap neki is kijár!

Sok ember, sok tudás, nagyon sok munka, odaadás, emberiség- egy remek csapat! Nagyon köszönünk mindent, számunkra minden egyes ott töltött idő egy poztív élmény volt, viszont örülünk,hogy ez az idő nem nyúlt hosszura.....ez azt jelenti,hogy mar egy családként élhetjük az életünket ( első sikeres lombik) :-)!2014 október 20.-an 35. hétre születtek meg a mi kis drágáink!