Eszter története

Eszterkénk 2-án 8 hónapos! Sok puszit küld: Dr. Várnagy Ákosnak, Krisztinának, Elvírának, Henriettnek és Ildikónak!! Nagyon aranyos baba, egy hete már kúszik is, nagyon mozgékony, ügyes. Sokat nevetünk, kuncogunk. Egyébként nyugodt és türelmes. Bárhol járunk mindenhol megcsodálják, milyen szép! Mindenkinek elmondom, hogy Pécsen "készült", és sokakat bíztatok, akik hasonló cipőben járnak, ne adják fel.

Eszterkénk ma 1 éves. Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hogy itt van velünk! Köszönjük szépen! Nagyon sokat gondolunk Önökre, a segítségükre, emberségességükre, szeretetükre, hozzáértésükre, fáradhatatlanságukra és munkájuk iránti elkötelezettségükre!

Eszter nagyon aranyos, türelmes, okos, jó humorú baba, sokat nevetünk.

Eszterkénk ma 15 hónapos! Éppen két éve ezen a napon (ami egyébként egyben a dédi születésnapja is) kezdtem az injekciókat adni a lombikhoz. Nem tudni az életben mennyi "véletlen" esik egybe, de ami biztos, hogy az Önök kitartó és fáradhatatlan munkája, emberségessége, kimagasló szakmai tudása mind mind ehhez a csodálatos sikerhez vezettek.

Eszterként az ünnepek alatt megtanult járni! :)) Nagyon ügyes, nyitott, érdeklődő baba. Nagyon sokat nevetünk, a könyvek a kedvencei! Minap megkérdezte egy barátom, hogy mit kaptam karácsonyra? Erre mosolyogva csak annyit válaszoltam: nekem minden nap karácsony, és Eszterke az ajándék! ... :))

Eszterkénk ma 2 éves! Hálás szívvel gondolunk Önökre minden nap! Eszterke nagyon aranyos kislány, sokat beszél, nagyon szeret a Balatonra járni játszani, az állatokért teljesen odavan. Gyakran járunk állatsimogatóba, lovakhoz, és minden kutyát meg akar simogatni, amelyikkel séta közben találkozunk :))) Az alvótársa is egy kutyus :)

Kérjük, ünnepeljenek velünk!