Vető Era köszönete

A mi történetünk 10 éve vette kezdetét, mikor úgy döntöttünk, hogy kisfiúnknak kellene egy kistesó. Elég hamar összejött a baba, de sajnos nem maradt velünk, és azt azt követő három sem. Lényegében itt kezdődött  minden, az elrontott hormon gyógyszer adagolással, az elrontott lapar műtéttel... 4 év szenvedés után a helyi nőgyógyász megvonta a vállát és mondta hogy lombikra menjek inkább. 
Sokként ért a dolog. Remegve mentem a Meddőségi Központba, de az ott dolgozók magabiztossága megnyugtatott. Ahogy telt az idő egyre közelebb éreztem magamhoz őket, lett egy második családom..velem örültek , és velem sírtak ha úgy alakult.
Persze nem volt sétagalopp az a pár év, a lombik szinte minden "mellékhatását" átéltem. Voltak veszteségeim is bőven, de végül a 3. lombik  3. beültetéséből megszületett az én pici csodám.  Mindig hálás leszek a Meddőségis lányoknak, és az orvosomnak a segítségért, hogy újra anya lehessek. Így az sem volt kérdéses, hogy inkább utazom rendszeresen, de Pécsen szeretnék szülni is.  Köszönöm  a sok támogatást, az ötleteket vizsgálatokhoz és a kiegészítő készítményekhez, hogy maximálisan partnerek voltak mindenben és nem utolsó sorban,  a rengeteg türelmet, kedvességet.

Köszönettel : Vető Era